Vad är 'Spanks'?

Att ge någon en "Spank" är ett snabbt och enkelt sätt att ta kontakt med nya kinksters, och det finns två sätt att ge en Spank.

1. När du ser en profil du gillar, tryck på *Spank* ikonen på deras profil.

2. Tryck på *Sök* i huvudmenyn längst ned på skärmen. Välj sen *Spanks* från toppmenyn och filtrera vilken typ av kinkster du letar efter med alternativikonen längst upp till höger på skärmen. FET visar då alla potentiella *crushes*.  Om en kinkster verkar intressant, tryck på "hjärta"-ikonen eller svep vänster, vilket innebär att du ger dem en Spank. Om kinkstern inte är vad du letar efter, välj "X" för att hoppa över och gå vidare till nästa potentiella crush.