Hur avslutar jag mitt betalda abonnemang?

Om du köpt ett abonnemang via App Store eller Google Play Store, gå till ditt konto på din telefon och följ instruktionerna nedan beroende på din enhet. Du kan avbryta när som helst. Det finns ingen uppsägningstid eller andra krav. Observera att vårt supportteam inte kan hantera förfrågningar om att avbryta abonnemang om de köps med denna metod.

**iPhone**
- Öppna appen Inställningar.
- Tryck på ditt namn.
- Tryck på Abonnemang.
- Tryck på Abonnemanget.
- Tryck på Avbryt abonnemanget. Du kan behöva scrolla ner för att hitta knappen 'Avbryt abonnemanget'.

**Android'*
- Öppna appen Google Play Butik och tryck på din profilikon i det övre högra hörnet.
- I Google-menyn som öppnas trycker du på Betalningar och abonnemang.
- Tryck på Abonnemang, hitta och välj det medlemskap som du vill avsluta.
- Knacka på Avbryt abonnemang.

Om du köpte ditt abonnemang med debet- eller kreditkort från vår hemsida måste du också avbryta via hemsidan. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du använder på FET.
* Sätt muspekaren på din profilbild i övre högra hörnet
* Välj *Redigera profil* från menyn
* Välj *Mitt medlemskap* i menyn till vänster
* Här ser du en översikt av ditt medlemskap, och det är också här du kan redigera eller avbryta abonnemanget.
* Klicka på *Avbryt Abonnemang*

Obs: Du kan fortsätta använda de betalda funktionerna fram till slutet av den valda perioden, även om du avbryter innan slutdatumet.