Uppdatering: Privat Album

Vi har gjort förbättringar i det Privata Albumet och vill berätta om ändringarna så att du har full koll på vad som gäller:

Du behöver inte längre spara andra kinksters som vänner eller favoriter för att ge dem tillgång till ditt privata galleri!
Så hur funkar det?

Du kan be om åtkomst till albumet på två sätt:
- Öppna en profil och tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet.
- Öppna en profil, bläddra i albumet och om en bild är privat syns "be om åtkomst". Du kan se att bilden är i det privata albumet om den har en "hänglås"-ikon.

Du kan ge åtkomst till ditt privata album:
- Genom att öppna en profil och trycka på de tre prickarna i det övre högra hörnet, eller genom att acceptera en "åtkomstförfrågan".
- Du kan välja att ge åtkomst i 30 minuter eller för alltid.
- Med ett uppgraderat medlemskap kan du ge åtkomst till vem som helst.
- Om du inte har ett uppgraderat medlemskap kan du bara ge åtkomst till kinksters du redan haft kontakt med.
- För att underlätta kommer du att se en lista över de kinksters som har bett om åtkomst, och de som redan har fått.

Kom ihåg att du kan ta bort åtkomsten när som helst, och att du måste ha den senaste versionen av appen för att ta del av de uppdaterade funktionerna.