Kan jag ändra mitt kön?

Ja, du kan ändra ditt kön om du till exempel genomgår en transition eller valde fel kön i du registreringsprocessen. Du kan göra detta genom att trycka på ikonen *Jag* i menyn längst ner på skärmen och sedan *Kön*.

Obs: du kan bara ändra ditt kön en gång i halvåret, och efter att du begärt ändringen behöver du göra en profilverifiering - även om du redan hade verifierat din profil innan du ändrade ditt kön.