Kan jag ändra mitt användarnamn?

Ja, det går att ändra ditt användarnamn. Dock bör du ha koll på följande info innan du begär en ändring av ditt användarnamn:

- Ditt användarnamn kan bara ändras en gång per år. Vid brådskande fall, vänligen kontakta vårt Support Team.

- Ett namnbyte är bara möjligt för medlemmar med en godkän profilverifiering.

- Ditt gamla användarnamn kan användas av en annan medlemn efter sex månader.

- Blockerade medlemmar kan inte ändra sitt användarnamn.

För att ändra ditt användarnamn, tryck på ikonen *Jag* i menyn längst ner på skärmen, sen på *Redigera Profil* och välj *Användarnamn*.