Varför kan jag bara ändra mitt födelsedatum en gång?

Alla kan göra fel! Om du skrivit fel födelsedatum när du registrerade din profil vill vi att du ska kunna rätta till det. Anledningen till att du bara kan ändra ditt födelsedatum en gång är för att inte spammare och bedragare ska kunna utnyttja andra medlemmar genom att låtsas vara någon annan.

Om du behöver ändra ditt födelsedatum mer än en gång, vänligen kontakta vårt Support Team som kan hjälpa dig i så fall. Vänligen notera att ändringen kommer kosta dig 300 poäng.