Vad är en profilverifiering och hur kan jag verifiera min profil?

Vem som heslt kan verifiera sin profil helt gratis med en Profilverifieringsbock. Verifieringsbocken visar andra kinksters att du är autentisk och ger dig större chans att ha mer framgång på plattformen. Kinksters gillar riktiga kinksters!

Allt du behöver göra för att verifiera är att ta en selfie där ditt ansikte syns tydligt och du håller upp ena handen, enligt instruktionerna på skärmen. Sen laddar du upp bilden.

Vårt Support Team kontrollerar sen din bild och verifierar din profil vilket då ger dig en verifieringsbock på din profil.

Ett tillägg gällande sekretess: Din verifikationsbild är endast för interna ändamål. Den kommer inte göras tillgänglig för tredje part eller delas under några omständigheter.