Hur raderar jag min profil?

Vi önskar du ville stanna, men du kan självklart radera din profil när du vill, det finns ingen uppsägningstid.

Allt du behöver göra är:

- Tryck på ikonen *Jag* i menyn längst ner på skärmen

- Välj 'Inställningar'

- Tryck på **[Mitt Medlemskap](de.ideawise.fet://my/membership)**

- Tryck på 'Avaktivera Profil' - här kan du antingen radera eller avaktivera din profil.

- Välj 'Avaktivera' eller 'Radera'.

Att avaktivera innebär att din profil inte längre syns i sökresultaten, och du förblir osynlig för andra tills du aktiverar ditt konto genom att logga in igen.

Att radera innebär att din profil och all information på den omedelbart tas bort. Efter 30 dagar kommer din profil och all dess data, uppladdade bilder, videos, och konversationer raderas permanent.