Min profil är blockerad/dold - varför?

I våra Användarvillkor och Uppförandekod kan du se vad man får och inte får göra på FET och hur man bör bete sig. Om någon av dessa regler bryts kan en profil bli blockerad under en bestämd tid eller tills dess att regelbrottet åtgärdats.

Här följer en lista med de mest vanliga skälen för blockering, hur länge de varar, och vad du kan göra:

## Scammers & bedragare
Vi arbetar stenhårt med att upptäcka bedragare i vårt community, och det resulterar i en permanent blockering av profilen. Om du misstänker att en användare är en scammer, vänligen rapportera dem via deras profil eller i konversationen om ni pratar, så kan vi ta en titt och agera.

## Dubbla profiler
Det är inte tillåtet att ha mer än en profil enligt våra Användarvillkor. Detta har till följd att alla profiler blockeras tills dess att du skickat ett mail till vårt Support Team där du säger vilken profil som ska vara kvar.

## Fejkprofiler och bilder
Alla fejkprofiler blockeras tills de blivit verifierade av vårt Support Team.

## Erbjuda betalda tjänster
Att erbjuda betalda tjänster på FET leder till en permanent blockerad profil.

## FinDom/Ekonomisk domination
Att uttrycka intresse för findom, pay pigs, eller en sugar baby/sugar daddy eller sugar mommy relation, leder till en permanent blockerad profil.

## Spamming och reklam
Om det finns misstanke om att FET används för att skicka massmeddelanden eller annan form av reklam blockeras profilen permanent. Detta inkluderar även att publicera ditt användarnamn på sociala medier, OnlyFans, etc.

## Misstanke om minderårig
Om det finns en misstanke om att du kan vara minderårig kommer din profil att förbli blockerad tills du kontaktar Support med bevis på myndig ålder.

## Förolämpningar och brott
Om du förolämpat andra eller brutit mot vår Uppförandekod blockeras din profil i minst tre dagar (beroende på allvarlighetsgrad). Därefter avblockeras din profile automatiskt.