Hantera dina sekretessinställningar

Vi tar din sekretess på stort allvar och rekommenderar att du tar kontroll över inställningarna för din profils sekretess när du skapar ett konto. För att komma åt dina sekretessinställningar. För att komma åt dina sekretessinställningar, tryck på ikonen *Jag* i menyn längst ner ner på skärmen och välj sedan *Inställningar*, och *Sekretess*. Därifrån kan du skapa en pinkod eller använda Touch ID för att säkra FET från obehörig åtkomst.