Vad innebär 'kinky bekännelser' på min profil?

Bekännelserna är en lista med kinky frågor som du kan besvara för att ge andra en chans att lära känna dig, dina kinks, och vad du tänder på. Du måste inte besvara alla frågor, men du behöver skriva åtminstone 150 tecken innan dina bekännelser syns på din profil. Att fylla i bekännelserna ökar chansen för att andra kinksters tar kontakt med dig eftersom de får en bättre bild av vem du är.

För att gå till dina Bekännelser, tryck på ikonen *Jag* i menyn längst ner och sedan *Redigera Profil*, och scrolla ner tills du ser 'Kinky Bekännelser'.