Kan jag filtrera meddelanden jag får skickade till mig?

Ja! Vi vill att det ska vara enkelt för kinksters att bestämma över sin inbox. Du kan till exempel välja att bara ta emot meddelanden från vissa kön eller ett från de av en viss ålder. Du kan också filtrera så att du bara får meddelanden från kinksters med profilbild, av en viss längd. eller endast från verifierade profiler.

För att komma åt ditt meddelandefilter, gå till din inbox via meddelandeikonen längst ner på skärmen. Tryck på de tre linjerna högst upp till höger, och välj *Vem kan skriva till mig?'*.

Observera att eventuella tillagda filter inte kommer att gälla för de kinksters som du redan har pratat med via meddelanden tidigare.