Vad är "Första Steget"-meddelanden?

Första Steget-meddelanden är alla meddelanden du skickar till någon du inte redan pratat med via direktmeddelande. Den som är lite blyg kan använda de förskrivna meddelandena som ett snabbt och enkelt sätt att få en kinksters uppmärksamhet med förskriven text. Det är värt att notera att det finns gränser för hur många av dessa du kan skicka. Detta för att undvika spam. Det går inte att köpa fler Första Steget-meddelanden, men gratis-användare och Premium-användare kan uppgradera sitt medlemskap till ett VIP abonnemang för att få mer.

Dessa gränser är:

Gratis-användare
10 per dag
100 per månad

Premium
25 per dag
300 per månad

VIP
50 per dag
500 per månad

Observera att Första Steget-meddelandena inte återställs automatiskt den första i varje månad. De återställs med en förskjutning från och med den dagen du skickar ditt första Första Steget-meddelande. Exempel: Du skickar 10 Första Steget-meddelanden den 1a januari, 30 dagar senare återställs 10 st, och så vidare.