Jag vill börja chatta, hur går jag med i ett Live Chattrum?

Först och främst rekommenderar vi att du läser igenom vår Uppförandekod (finns via *Jag*, *Inställningar*, och sen *Om FET*), som förklarar vad man får och inte får göra i Livechatten. Då undviker du att få varningar för att ha brutit mot reglerna.

För att gå in i Livechatten, tryck på ikonen *Chatt* i menyn längst ner på skärmen. Tryck på *Chattrum* längst upp, och sedan välj rummet *Lobby*. När du väl är inne i chatten skickar du meddelanden genom att trycka 'skicka' eller bara tryck 'enter'.