Vad gör FET för att motverka fejkmedlemmar och bedragare?

Utöver återkommande systemuppdateringar för att bekämpa fejkanvändare, följer vi upp alla rapporter vi får in från communityt gällande fejkprofiler. Vårt Support Team letar också regelbundet efter fejkanvändare och profiler med vilseledande innehåll.

Att rensa ut fejkanvändare höjer kvaliteten på hela FET communityt. För att undvika att någon ska misstänka att din profil är fejk kan du göra en snabb och gratis *Profilverifikation*.

Om du ser något som du tror bryter mot våra riktlinjer tar vi tacksamt emot din hjälp via vår rapporteringsfunktion. Det är ditt community också!