Vad ska jag göra om jag misstänker att någon är en fejkmedlem / catfish / bedragare?

Vi stöttar kinksters som misstänker att ett annat konto kan vara fejk eller en bedragare. Om du har skäl att misstänka att en annan medlem inte är autentisk, oavsett om du har konkreta bevis eller ej, vänligen rapportera det till oss.

Det är helt anonymt att rapportera en profil, och den rapporterade medlemmen kommer inte vet vem som rapporterat dem - men se ändå till att inte publicera några misstankar offentligt.

Öppna profilen du vill rapportera, tryck på de tre punkterna längst upp till höger och välj *Rapportera Användare*. Det är helt anonymt för den som blir rapporterad.

Vårt Support Team tittar sen igenom profilen och vidtar de åtgärder som krävs. Notera att meddelandehistoriken mellan dig och den som blir rapporterad kan göras tillgänglig för vårt Support Team. Denna information kommer aldrig att lämnas ut och är strikt konfidentiell. Observera att på grund av integritetsskäl kan Support inte dela någon information om rapportens status eller några åtgärder som vidtagits.