Varför kan jag inte använda en av mina uppladdade bilder som profilbild?

En profilbild måste visa profilinnehavaren, och kan inte vara en bild av en sak. Observera att du inte behöver visa ditt ansikte om du inte vill.

Om bilden du vill använda inte har blivit godkänd än, måste du vänta tills dess att bilden godkänts innan du kan välja den som profilbild. Du ser om bilden fortfarande inte blivit godkänd ifall den har en timerikon i hörnet.

Om du fortfarande har problem med att välja en bild som profilbild, vänligen kontakta vårt Support Team.