Vad är fördelarna med att vara en FETMod?

## Gratis VIP-uppgradering
Alla FETMods får en gratis uppgradering till VIP-medlemskap, vilket innebär en full och helt obegränsand tillgång till FET.

## Jobba när du vill och var du vill
FETMods hjälper till genom att vara aktiva online minst 5 timmar varje vecka. Du bestämmer när du är online; men det brukar vara mest aktivitet på kvällar och helger.

## Upplärning och support
För att du ska få ut det mesta av att vara en FETMod kommer du läras upp online av en Community Manager. Du kommer också få rättigheter som Admin i de delar du kommer jobba med (d.v.s. chatt, forum osv.)

## Var med och skapa ditt BDSM-community
Att vara en FETMod ger dig chansen att vara med och skapa och förbättra upplevelsen på FET. Du kommer inkluderas i alla de senaste nyheterna i communityt, vara med på regelbundna möten med andra FETMods, höra om de senaste produktuppdateringarna, och ha tillgång till speciella kanaler för att ge din feedback.

## Var med i ett #kinktastiskt team
Var med i en gemensam onlinegrupp med andra FETMods för att kommunicera direkt med Communitymanagers och Supporten.

## Vill du bli en FETMod?
Du måste först vara en aktiv FET-användare och dela våra värderingar. För att ansöka, skicka ett kort meddelande till Support och berätta varför kink är vitkigt flr dig, och varför du tror att du skulle bli en bra FETMod; sen hör vi av oss!