Vad är 'Gränser'?

Att upptäcka dina BDSM-gränser är en viktig del av delta i kink-världen. Även om det är vanligt att folk går in i kink-världen och hävdar att de inte har några gränser, är verkligheten den att om du inte berättar för din(a) partner(s) eller potentiella partner(s) vad dina gränser är, kommer de att få gissa.

Så, hur vet du vilka dina hårda gränser och kinks är? Du kan börja med att göra en fantasibaserad tankeövning. Tänk på saker du vill göra, och lägg sedan märke till var dessa interaktioner slutar, till exempel kanske du vill bli piskad, men inte till den grad att huden går sönder. Den här funktionen hjälper dig tydligt kommunicera dina gränser så att du kan delta på ett säkert sätt.