Varför kan jag inte ladda upp bilder?

Om du har problem med att ladda upp en bild på din profil, kontrollera inställningarna på din enhet för att se att du gett FET åtkomst till dina bilder eller din kamera. Kontrollera även att din enhet inte har slut på internt utrymme och radera bilder du inte behöver, och försök igen (Android).

Om det ändå inte funkar, vänligen försök ladda upp från en annan enhet eller från vår hemsida, fetish.com, som du loggar in på med samma inloggningsuppgifter som du använder på FET.