Kan jag ladda upp bilder från min smartphone?

Självklart! Det är enkelt att ladda upp bilder på FET från din smartphone. Första gången du använder appen kan du få frågan om du ger FET tillgång till dina bilder (om du nekat tillgång tidigare och vill ändra på det, gå till appinställningar på din enhet).

När du gett tillåtelse kan du välja att ladda upp en bild från din enhets bildgalleri. På FET kan du sen välja om du vill att bilderna du laddar upp ska vara synliga för alla eller endast för dina vänner.

Kom ihåg att läsa vår Uppförandekod (finns via *Inställningar*, och sen *Om FET*), där det står vad du kan och inte kan lägga upp.