Jag har fått en varning, varför?

Alla kinksters som använder FET bör läsa och följa vår Uppförandekod för att se till att alla sköter sig. Om man bryter mot riktlinjerna får man en varning. Nivån på varningen beror på vilken typ av kränkande beteende det gäller. Kom ihåg att alltför många varningar kan resultera i en blockerad profil.

Om du inte förstår varför du har fått en varning, läs igenom vår Uppförandekod som du hittar genom att  trycka på ikonen *Jag* i menyn längst ner på skärmen och sedan *Inställningar*, *Om FET*, och *Uppförandekod*.